В предаването „Лице в лице по бТВ д-р Петър Москов,

...
В предаването „Лице в лице по бТВ д-р Петър Москов,
Коментари Харесай

Петър Москов: КОД и „Републиканци за България“ се явяват на тези избори в политически съюз

В предаването „ Лице в лице " по бТВ доктор Петър Москов, сподели че КОД и „ Републиканци за България " се явяват на тези избори в десен политически съюз „ Национално обединяване на десницата ". „ Моят вододел е обвързван с три точки - първата е, че всяко едно политическо деяние, което не е стимулирано от десни полезности, е нездравословно за обществото. Второ - мощна нация, само че се гради върху отбрана на полезности. Трето, представители и ръководители на незаконен режим и обвързваните с тях лица, които са се облагодетелствали, не могат да имат никакво отношение към нас, т.е. наложителна лустрация. Всеки, който споделя тези полезности, може да бъде наш съдружник ".

Коалицията се записва и за парламентарните, и за президентските избори, съобщи още Москов. „ Ние осъзнаваме, че това, което приказваме от години, не е най-популярното. Цените на ел. силата и останалите цени, и инфлацията, е резултат от неправилна левичарска политика, водена от десетилетия ".

Успешното държавно управление споделят, че ще дават в този момент помощи, това е лява политика - да слагаш превръзка на израстък. Смисленото дясно решение е - да, би трябвало да вървим към по-чиста сила, само че тогава, когато имаме подготвеност и когато не е за сметка на строшаване на живота и стопанската система ни, изясни Москов. „ Трябва да има смяна и в политическото посланичество в Народното събрание, и в президентството ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР