В предаването Денят на живо по Нова Нюз Ваня Нушева,

...
В предаването Денят на живо по Нова Нюз Ваня Нушева,
Коментари Харесай

Политолог: Краят на „Величие“ до голяма степен е бил предизвестен

В предаването „ Денят онлайн " по Нова Нюз Ваня Нушева, сподели че значително е бил предупреден края на „ Величие ". „ Тя се появи главно посредством въздействието, което нейни представители имаха в онлайн медиите, по този начин по същия метод се разпадна бързо. Това е образец, че когато нямаме постоянни политически партии и ясно построени структури, устойчиви общности, доста елементарно и бързо може да се разпадне, изключително когато в политиката се включват хора без опит и знания ".

Примерът е индикативен за това, когато имаме ниска изборна интензивност по какъв начин с един по-атрактивен пиар ход, с потребление на предизборна акция в онлайн пространството по какъв начин един подобен план може да откри място в Народното събрание, изясни Нушева.

Относно заканите за ликвидиране, Нушева сподели, че това е мощно притеснително. „ Прави ми усещане, че огромна част от партиите в Народното събрание са сложени под защита или търсят такава. Изключително стеснителен образец за това, че нашият политически живот не се развива в руслото на естествената европейска демократична активност ".

Във връзка със разтърсванията в Движение за права и свободи, Нушева сподели: „ Не би трябвало да забравяме, че Движение за права и свободи е една от постоянните партии, партии, които поредно построяват и поддържат своите структури. Работят поредно в това да задават и развиват своя административен потенциал, да приготвят свои фрагменти за политиката и ръководството в институциите. Много дълги обичаи в това по какъв начин да ръководят имат хората, които от дълго време са членове на Движение за права и свободи. Това, което видяхме през последните дни бе извънредно мощната опозиция на хората, които са взели участие дълги години в основаването на Движение за права и свободи, опозиция против опита за налагане на един много нападателен, емоционален и властнически, едноличен жанр на ръководство на новия ръководител ".

Нова Нюз, „ Денят онлайн "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР