В предаването Денят на живо по Нова Нюз депутатът от

...
В предаването Денят на живо по Нова Нюз депутатът от
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Който тръгне да връща служебните кабинети на Радев, ще носи огромна отговорност

В предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз депутатът от " - " Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на разяснява, че следствията от войната сред Израел и Хамас ще бъдат и политически, и стопански. Ако спорът продължи по-дълго, цената на петрола ще пораства, добави той.

Приетото от Народното събрание решение за дерогацията на съветския нефт беше много рационално. Прие се интервал от  1 година за съветския нефт, през който количеството му да понижава последователно Идеята е към октомври следващата година съветският нефт да бъде сменен напълно с различен, съобщи Димитров.

Глупаво е да разчиташ на един снабдител, рискът постоянно е огромен - той може да се разсърди и да ти спре доставките. С петрола би трябвало да създадем това, което направихме и с природния газ. Беше направена нужната диверсфикация и тя е за положително. Помните по какъв начин се говореше, че ще газът ще нараства и ще стоим на студено. Всичко това не е правилно, акцентира депутатът от ПП-ДБ.

Ние десните постоянно сме били за ниски налози и сме се противпоставяли на повдигането на налозите, сподели Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на.

Като тръгнахме да вършим държавно управление, най-важното ни изискване беше да не се покачват налозите. Защото, като вдигнеш налозите, губиш икономическия напредък. За да има по-високи приходи, би трябвало да пораства стопанската система. И служебният кабинет и сътрудници като от споделяха, че няма по какъв начин се доближи 3% бюджетен недостиг, без да се вдигнат налозите. А сега вървим към този недостиг. Видя се, че има по какъв начин, уточни Димитров.

При една рационална политика, която прави рационални и обосновани разноски и която стяга контрола, ще има пари и за защита и за покачване на пенсиите по швейцарското предписание. И най-важно – няма да се подвигат главните налози, означи депутатът.

По думите му вотът на съмнение срешу държавното управление няма да мине. Който тръгне да връща служебните кабинети на президента Радев, ще носи голяма отговорност. Миналия път не съумяха да банкрутират България, само че биха създали нов опит. В момента няма нищо на масата като оферти. Има опозиционни извършения преди избори, сподели още Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР