В празничния ден екипи на Пътна полиция ще следят за

...
В празничния ден екипи на Пътна полиция ще следят за
Коментари Харесай

Очаква се засилен трафик към големите градове днес

В празничния ден екипи на Пътна полиция ще наблюдават за нарушавания
Засилен трафик към София и останалите огромни градове предвиждат от Пътна полиция. Причината - множеството хора са си слели уикенда с 5-и и празничния 6-и септември и се чака през днешния ден да се прибират след отмора.

От Пътна полиция споделят, че ще има засилени ограничения по автомагистралите, които водят към София. И предизвестяват водачите да карат деликатно по автомагистрала " Хемус ", защото там се правят ремонтни действия при тунелите " Ечемишка " и " Витиня ". При дъждовно време по " Хемус " е допустимо да се образуват и аквапланинги. Сериозен трафик към София се чака и от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ".

" На терен ще работят екипи, които ще правят линеен надзор, надзор на скоростния режим по всички автомагистрали към София. Ще имаме ситуирани през целия ден механически средства за снимане на скорост. В трафика сме планували и цивилни коли, които да следят придвижването ", съобщи гл. инсп. Петър Соколов, шеф бранш „ Пътна полиция ” – ОДМВР-София, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР