В празничния 24 май - Ден на Светите братя Кирил

...
В празничния 24 май - Ден на Светите братя Кирил
Коментари Харесай

Антоанета Цонева ще се срещне с българи от Цариброд по повод 24 май

В празничния 24 май - Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, ръководителят на парламентарната комисия за българите в чужбина ще се срещне с представители на българското национално малцинство в Цариброд, Сърбия, оповестиха от комисията.

Посещението е по покана на гимназията „ Св. св. Кирил и Методий “ и кмета на града. е в Цариброд в границите на визитата на българска делегация във връзка отбелязването на 24 май. 

Народният представител ще участва на празничната стратегия в учебното заведение и ще сервира цветя и венци пред паметника на светите братя Кирил и Методий в двора на гимназията.

Преди това ръководителят на парламентарната комисия за българите в чужбина ще се срещне със Зоран Джуров, ръководител на Общинския съвет в града.

В програмата е и посещаване на Майсторския клас по актьорско майсторство на доцент доктор Данка Щерева, учител във факултета по науки за образованието и изкуствата в СУ „ Св. Климент Охридски “ в  Културния дом на града.  Гостите ще прегледат и Градската библиотеката и ще се срещнат с уредниците на библиотеката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР