В позиция на Парламентарната група на коалиция Продължаваме Промяната –

...
В позиция на Парламентарната група на коалиция Продължаваме Промяната –
Коментари Харесай

ПП-ДБ приема проекта на ГЕРБ, но е за незабавно гласуване на оставката на Денков

В позиция на Парламентарната група на коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ обявиха, че одобряват резултата от днешното заседание на ГЕРБ-СДС като стъпка към основаването на атмосфера за градивен разговор. Според тях в огромна част от точките, препоръчани в меморандума на ППДБ, са възприети и разисквани с нужната съвестност в препоръчаното от ГЕРБ съглашение.

За ПП-ДБ стабилността на страната и устойчивото ѝ развиване за обозримо дълъг интервал са първокачествен приоритет, се споделя в известието. Неотменима и основополагаща задача обаче е да се подсигурява продължение на промените в правосъдната власт, службите за сигурност, изборът на честни и експертни членове на регулаторите, цялостното участие в Шенген и еврозоната. Това би трябвало да стане при ясно поети задължения, което изключва образуването на болшинства отвън това на двете парламентарни обединения.

От ПП-ДБ правят оценка обстановката сега като изключително значима за бъдещето на страната и по тази причина приканват сътрудниците от ГЕРБ да стартират договарянията незабавно щом Мария Габриел е още веднъж в страната. Преговорният екип на ПП-ДБ ще се състои от водачите на обединението и сегашния министър председател Николай Денков.

За ПП-ДБ всеки контракт е заричане сред страните, а положителните обещания са спазените обещания. Ето за какво ние ще предложим на следващия ден Народното събрание дейно да одобри посредством гласоподаване оставката на държавното управление на Николай Денков, се споделя в позицията.

В позицията на ПП-ДБ не се разяснява улиматума на Бойко Борисов за брак след 9 месеца пробване. Няма отговор и на останалите рецензии прозвучали през днешния ден на форума на ГЕРБ-СДС.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР