В позиция, изпратена до медиите, бившият председател на ВКС Лозан

...
В позиция, изпратена до медиите, бившият председател на ВКС Лозан
Коментари Харесай

Лозан Панов призова за незабавното отстраняване на Сарафов

В позиция, изпратена до медиите, някогашният ръководител на Върховен касационен съд Лозан Панов прикани Прокурорската гилдия неотложно да в профил изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Повод са подозренията за зависимости в правосъдната система след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.
Според него кадровиците би трябвало да направят " последни вероятни старания преди " Титаник " да се е разрушил ", тъй че отпред на държавното обвиняване да застане " мощен темперамент с висок професионален интегритет ".
Според Панов, който сега е висш арбитър, убийството на Божанов е извадило на показ " провалите от протичащия с години унищожителен развой в имунната система на държавния организъм ".
" Прокуратурата и Съдебният инспекторат да бъдат сменени от комисии към Народното събрание и Висшия правосъден съвет, е следващото самопризнание, че достоверните държавни органи, чиято конституционна задача е да се оправят с сходни проблеми, са изцяло делегитимирани от своите представители ", счита Панов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР