В позиция, изпратена до медиите, бившият председател на Върховния касационен

...
В позиция, изпратена до медиите, бившият председател на Върховния касационен
Коментари Харесай

Лозан Панов поиска прокурорската колегия незабавно да отсрани Сарафов

В позиция, изпратена до медиите, някогашният ръководител на Върховния касационен съд Лозан Панов приканва Прокурорската гилдия неотложно да в профил изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Повод са подозренията за зависимости в правосъдната система след убийството на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса.

Според Панов, кадровиците би трябвало да създадат " последни вероятни старания преди " Титаник " да се е разрушил! ", тъй че отпред на държавното обвиняване да застане " мощен темперамент с висок професионален интегритет ".

Според Лозан Панов, който сега е редови висш арбитър, убийството на Божанов е извадило на показ провалите от протичащия с години унищожителен развой в имунната система на държавния организъм. По думите му, това " прокуратурата и Съдебният инспекторат да бъдат сменени от комисии към Народното събрание и Висшия правосъден съвет, е следващото самопризнание, че достоверните държавни органи, чиято конституционна задача е да се оправят с сходни проблеми, са изцяло делегитимирани от своите представители ".

" Делкането " не предвещава по-добри времена ", споделя още Панов, като се извинява, че цитира използваната през вчерашния ден от Делян Пеевски дума " делкане ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР