В повечето пост-апокалиптични филми, когато по пустите улици на Ню

...
В повечето пост-апокалиптични филми, когато по пустите улици на Ню
Коментари Харесай

Един изоставен мол в Банкок крие странна тайна

В множеството пост-апокалиптични филми, когато по пустите улици на Ню Йорк или Токио, дълго откакто хората са изчезнали, а постройките са пусти, виждаме по какъв начин природата още веднъж процъфтява. Дървета и растения се издигат от тротоарите, диви животни като елени, мечки и лъвове дебнат от руините, само че в никакъв случай не сме подозирали, че ще се натъкнем на сходна панорама отвън кино залата.

В един зарязан търговски център в Банкок, професионалният готвач и фотограф Джеси Роквел открива напълно друг взор върху живота след апокалипсиса – риба.

" New World " в миналото е бил страда на 11 етажа, от които откакто е открито, че са в прорез със закона за строителството, са съборени 7. Още незавършен, през 1999 молът е опожарен, а следствието се протака с години, поради подозрения за тенденциозен палеж от страна на съперник в региона.

Търговският център остава изцяло необитаем до началото на 2001 година, когато незнаен мъж взема решение да го трансформира в разплодник за риба. Първоначалната дребна популация от сомове стартира да процъфтява и резултатът в този момент е самоподдържащ се и изумително обитаем градски аквариум, съвсем като този във Валенсия, само че без атракциите и заведенията за хранене.

 photo-2  photo-3  photo-4  photo-5  fish-extra-2  fish-extra-1  photo-1

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР