В повечето национални паркове в САЩ се разчита на здравия

...
В повечето национални паркове в САЩ се разчита на здравия
Коментари Харесай

Лиана Панделиева посети Националния парк Йосемити

„ В множеството национални паркове в Съединени американски щати се разчита на здравия разсъдък на хората  и те сами да преценяват дали са и не ли не са в положение да изпитат нещо толкоз рисково каквото е съвсем свободния полет, стъпил на самия борд, на място, в което ти не виждаш дъното. На няколко места в такива паркове са сложени тераси с огради, с цел да може въпреки всичко и боязливите да могат да приближат с чувството,че нещо ги крепи и тази ограда е на височината на гърдите “, сподели за БНР журналистът Лияна Панделиева.

Тя е посетила Националният парк Йосемити, който е ситуиран в окръзите Марипоса и Туолъми, щата Каифорния, Съединени американски щати на изток от Сан Франциско. Видяла е водопад в парка:

И успяхме да го забележим толкоз хубав, тъй като е в ниския сезон и водата му е малко . Друг път човек става вир вода към два километра преди да го приближи. Там няма по какъв начин да се застане. Самата ограда на едно място е прекратена и който физически може е допустимо от един камък да скочи и да застане пред самия водопад “, добави в предаването „ Графити по въздуха “ Лияна Панделиева. 

Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР