В посолството на САЩ в Мадрид е прихваната пратка с

...
В посолството на САЩ в Мадрид е прихваната пратка с
Коментари Харесай

Откриха пратка с взривно устройство в посолството на САЩ в Мадрид

В посолството на Съединени американски щати в Мадрид е прихваната пратка с взривно устройство, заяви телевизионният канал LaSexta, базирайки се на източници от испанската полиция.

Полицията е удостоверила информацията.

" В посолството на Съединени американски щати в Мадрид беше прихваната пратка с взривно устройство, а полицията отдели региона и стартира антитерористична интервенция ", заяви телевизионният канал.

От дипломатическото посланичество потвърдиха информацията в Twitter. „ Можем да потвърдим приемането на подозрителна пратка в посолството на Съединени американски щати в Мадрид. Благодарим на държавните сили на реда и на правоохранителните органи на Испания за съдействието ”, се споделя в известието.

Вчера в украинското посолство в Мадрид избухна детонация, при която бе ранен един човек . Пликът със самоделната бомба, адресиран до посланика, е бил отворен от чиновник на представителството. Пострадалият е откаран по неотложност в болница.

Подобни пликове са открити и във военновъздушната база Торехон де Ардос и в испанската оръжейна компания Instalaza.

Службата за сигурност на испанския министър-председател също е засякла подобен плик, адресиран до премиера Педро Санчес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР