В последното си интервю R&B сензацията Диона издаде какви тайни

...
В последното си интервю R&B сензацията Диона издаде какви тайни
Коментари Харесай

Певицата Диона се изпусна: Галена е с най-добрият договор в „Пайнер“, който я прави почти независима от фирмата!

В последното си изявление R&B сензацията Диона издаде какви секрети от кухнята знае и то не за коя да е звезда, а за топ певицата на „ Пайнер “ Галена, разбра HotArena.

23-годишната изпълнителка от Койнаре, чието същинско име е Денислава Сашова, има двамата любимци в родната музика и това са 100 Кила и Галена. Ето какво описа за тях, че даже навлезе в прекомерни детайлности изключително за женското наличие из топ сътрудниците й.

И двамата ми идоли са самостоятелни в кариерите си и виждам, че този метод е много сполучлив. Например 100 Кила, който е самостоятелен актьор. Зад него няма компания, само че виждаш какъв триумф има той и какъв възторг провокира където и да се появи, каквото и да изпее. Харесвам и Галена. Да, тя има контракт с „ Пайнер “, само че аз знам, че изискванията, под които се е подписала, са много разнообразни от обичайните в такива обстановки. И в действителност тя е съвсем самостоятелна от тях, а за мен това е най-хубавият вид “, твърди брюнетката пред „ Шоу “.

Самата Диона не желае да бъде част от която и да е музикална продуцентска къща, въпреки че всички огромни такива са й предложили. Не заплаща за гледания и реклама, защото аудиторията на обществените мрежи е многомилионна и няма по какъв начин продукциите й да останат незабелязани.

Денислава е родом от Койнаре, само че дълго време живее във Велико Търново, където е приключила политология. Родителите й не я поддържат в музикалните й инициативи и приключва висшето си единствено с цел да им угоди. Те смятат, че заниманията с микрофона, снимането на клипове и записването на песни са нелепости, които са с временен период на валидност. За тях триумф било да вземем за пример тя да има своя адвокатска адвокатска фирма.

Дори откакто тя се утвърждава на родната музикална сцена, печели награди, взе участие даже в сериал (тийн уеб поредицата на Криско и „ Адаманд “ – „ Следвай ме “), единствено майка й й се радва, когато Денислава се прибира вкъщи. Баща й към момента е запазен към нея, защото не е последвала неговото предпочитание по какъв начин да се развива вярно, в този смисъл, в който той придава на думата.

Диона намерено признава, че не желае да следва фантазиите на родителите си, тъй като те не са си следвали своите, когато му е било времето.

С тъга признава, че даже при започване на кариерата й, с изключение на, че те не желаят да й оказват помощ да започва, никой различен не й е блъснал рамо. Отделя едно лято, с цел да работи на морето и да си събере парички за клип. Записва се на конкурс, в който се изисква да изпрати демо парче, и се оказва, че тя е единствената жена, която се е присъединила и печели. Наградата е гратис видео към песента.

Диона избухва с въпросния трак, а след втората й ария всичко живо се интересува от нея. Споделя, че за разлика от традициите в шоубизнеса – артистите да заплащат на текстописци, тя сама си написа римите. Лириките й са обвързани с нейната житейска философия и смята, че това е асъдействало на публиката да я обикне, защото е същинска и приказва за своите истини.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР