В последното денонощие цяла Америка говори за едно - речта

...
В последното денонощие цяла Америка говори за едно - речта
Коментари Харесай

Изказването на Мишел Обама, което взриви интернет

В последното денонощие цяла Америка приказва за едно - речта на някогашната първа дама на Съединени американски щати пред Конвенцията Демократическата партия. Мишел Обама изнесе прочувствено, само че и много остро слово, в което непосредствено упрекна Доналд Тръмп за доста от политиките му.

on Aug 17, 2020 at 8:21pm PDT

" Да бъдеш президент не трансформира какъв си. Да бъдеш президент демонстрира какъв си в действителност, " сподели Обама и добави, че сега американците не могат да разчитат на Белия дом за разтуха и поддръжка, тъй като получават от там единствено безпорядък, разделяне и цялостна липса на емпатия.

Съпругата на Барак Обама не пропусна да упрекна Тръмп и във всяването на расова ненавист. Тя акцентира, че работата на президента включва " вярата, че всеки от 330 000 000 милиона животи в тази страна имат значение. "

Every household in America watching right now.
— Josh Gad (@joshgad)
Още преди края й обществените медии и, най-много Twitter, пламнаха от мнения и хвалебствия за речта. " На крайници за Мишел Обама ", написа Бет Мидлър, " Мишел Обама го закова " беше коментарът на Патриша Аркет. В нейна поддръжка туитнаха още Манди Мур, Миа Фароу, Марк Руфало, Октавия Спенсър и Ева Лонгория, която е водеща на Конвенцията на демократите.
 Снимка 449213

Президентските избори в Съединени американски щати са на 3 ноември 2020 година, като демократът Джо Байдън се изправя против сегашния президент Доналд Тръмп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР