В последно време зачестиха случаите на разбойничества по пътищата. Но

...
В последно време зачестиха случаите на разбойничества по пътищата. Но
Коментари Харесай

Ако видите дете на пътя, не излизате от колата и веднага се обадете в полицията

В последно време зачестиха случаите на разбойничества по пътищата. Но в случай че в "мътните " 90-е години на предишния век колите бяха просто спирани, то в този момент схемите на бандитите са сносно премислени.

Новата машинация е манекен на човек на пътя, който ви принуждава да спрете. Ако видите такова нещо, не бързайте да го играете избавител - звънете в полицията.

Нека с това да се занимават хората, които са готови за това.

Реален случай

Жената е пътувала по шосе, било е вечер. Ставало е мрачно. Тя пък е желала да стигне вкъщи преди да се стъмни изцяло. Затова тя давала малко повече газ. Изведнъж пред нея на пътя изскочило нещо необичайно. Приближавайки се по-близо, дамата видяла дете. То лежало по стомах и не издавало никакви признаци на живот.



Резки спирачки, свистене на гуми, за малко детето да се окаже под гумите. Спирайки колата си, дамата незабавно изскочила от нея и хукнала към детето. Но какво да види? То било кукла. Тогава тя с периферийното си зрение видяла по какъв начин от храстите наоколо към нея почнали да се доближават двама мъже.

За да научите по какъв начин завършва тази злокобна история и какви други клопки на бандитите може да ви дебнат на пътя, посетете auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР