В последно време все по-често чуваме името на Джоди Търнър-Смит,

...
В последно време все по-често чуваме името на Джоди Търнър-Смит,
Коментари Харесай

Актрисата, която предложи брак на любимия си

В последно време все по-често чуваме името на Джоди Търнър-Смит , а главната причина е ролята на Ан Болейн, за която бе определена. Но актрисата има още с какво да ни изненада, освен с уменията си пред камера.
 Anne Boleyn, Джоди Търнър-Смит и първи филмов откъс на сериала за брачната половинка на Хенри VIII
Първи филмов откъс на кралската драма за Ан Болейн

Джоди Търнър-Смит е в ролята

За персоналния живот на Търнър-Смит знаем много малко, само че пък преди дни научихме една забавна детайлност от него. Половинката й Джошуа Джаксън гостува във вечерното шоу на Джими Фалън и разкри, че предлагането за брак е пристигнало не го него, а от нея .

Напук на всички обичаи и общоприети правила, актрисата задава на 43-годишния си сътрудник въпроса, който всяка жена желае да чуе. Това се случва в навечерието на Нова година, която посрещат в Никарагуа. Тъй като двамата подписват брак през 2019 година , значи въпросната преживелица е от края на 2018 година
 Снимка 539902

Джаксън е безапелационен, че моментът е бил " необикновено сантиментален " , макар че той е имал предусещане какви са желанията на Търнър-Смит. Въпреки това е останал същински сюрпризиран, когато, до момента в който се разхождат по плажа, тя го пита дали ще се ожени за нея, предава Bang Showbiz.

Да се съгласи на предлагането й за него е " най-хубавият избор ", който в миналото е правил . А след брака животът му е станал по-добър във всяко едно отношение, не пести похвали той пред водещия. Актьорът също по този начин благодари на Фалън, че му е дал опцията да опише тяхната необикновена любовна история.

Джоди Търнър-Смит и Джошуа Джаксън имат 15-месечна щерка Джени , която прави щастието им в действителност цялостно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР