В последно време ври и кипи около Ивайло Нойзи Цветков,

...
В последно време ври и кипи около Ивайло Нойзи Цветков,
Коментари Харесай

Тайнственият живот на Ивайло Нойзи Цветков

В последно време ври и кипи към Ивайло Нойзи Цветков, разбра HotArena .

Интересът към него бе подбуден освен от връзката му с Мария Игнатова, а и от изказванията, че ще бъде народен представител от гражданската квота на ГЕРБ, освен това името му ще бъде на избираемо място в описите. В разгара на дебатите, той написа просто " Не, не е правилно ". Каквото и да реши, той има прелюбопитна биография до този миг. Той е един от основателите на несъществуващото към този момент списание Егоист. Освен това е първият основен редактор на българското издание на Плейбой, на списанията MAxim и " Една седмица в София ". Роден е на 29 февруари, по тази причина чества единствено един път на 4 години. 

Известен е и като футболен коментатор на британското състезание и е парещ почитател на родния Левски. Освен, че има удивителна просвета, той пее и свири на няколко инструмента, измежду които пиано и китара. Като млад е свирил в рок тайфа, от където е прякорът му Нойзи - " гръмък ". Отделя повече от 20 години от живота си на музиката, само че след това губи интерес. Днес рядко свири и слуша музика, избира книгите, чете по 7-8 едновременно. Възпитаник е на Националната гимназия за антични езици и просвета, което изяснява обстоятелството, че приказва 7 езика, включително латински и старогръцки. 

Макар да приключва право, същинската му пристрастеност остава писането. Известно е, че е имал връзки с редица хубавици, само че постоянно е пазел интимното си житие в загадка като се изключи последната си обич с Мария Игнатова. Той има щерка Анна на 11 години, за чиято майка не загатва и дума, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР