В последно време ставаме свидетели на все по-странни, шокиращи и

...
В последно време ставаме свидетели на все по-странни, шокиращи и
Коментари Харесай

Топ 5 на най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия

В последно време ставаме очевидци на все по-странни, шокиращи и злокобни трансформации на хора, реализирани благодарение на пластичната хирургия.

Не, не приказваме просто за ботокс, силикон или липосукция. Става дума за нещо, което до неотдавна и в най-смелите си мечти не сме предполагали, че можем да доживеем и да забележим със личните си очи. Хора, които желаят да замязят на всичко друго, само че не и на човешки създания. Транссексуални дракони, жени-вампири, супергерои от комикси, живи кукли Кен и Барби, хора с талии като на оси и какво ли още не?! Точен отговор на въпроса за какво го вършат не можем да дадем, само че обяснението най- евентуално се крие надълбоко с душeвността и травматичните мемоари от детството на тези на пръв взор ексцентрични, само че в реалност нещастни персони. Следват най-ужасяващите метаморфози на хора, инцидентната среща с които онлайн сигурно ще ви докара до инфаркт:

1. Транссексуалният змей



Странната история за транссексуалния мъж, трансформирал се в жена, а по-късно претърпял нова трансформация, потресе света през последните дни. Ева Тиамат Медуза от Бруни в американския щат Тексас изхарчав близо 60 хиляди $, с цел да замязя на змей. Преобразяването на Ева във влечугоподобно стартира, откакто получава диагнозата ХИВ. Тогава Ева още живее като мъж под рожденото си име Ричард Ернандес. За "да не почине в човешки облик ", Ричард/Ева взима твърдото решение да сбъдне огромната си фантазия – да се трансформира в змей. Напускайки работата си като заместник-президент на банка, смелият джендър стартира да трансформира външността си в драконова, както постоянно е искал(а). Причината за това е фактът, че бил зарязан от родителите си на 5-годишна възраст, само че се "преродил " под грижите на тексаска гърмяща змия. И по този начин, 56-годишната Ева стартира смяната на външността си с огромни татуировки, по-късно си прави пластична интервенция на носа, отстранява ушните си миди, а очните си ябълки оцветява в зелено. Раздвоява езика си и вгради осем рога на главата си. В проектите си за идващите две години планува да похарчи още 40 хиляди $.

2. "Жената върколак "



Вярвате или не, такава персона съществува. Това е 41-годишната мексиканка Мария Хосе Кристерна. Обсебена от концепцията да бъде друга, тя се подлага на безчет хирургични и нехирургични интервенции, с цел да аспект.жда такава, каквато е през днешния ден. 98% от тялото й е покрито с татуировки. Има и платинени импланти на челото, играещи ролата на рога. Мария взема решение да се преобрази по този злокобен метод, откакто години наред е била жертва на тормоз от някогашния си брачен партньор.

3. Живата анимационна героиня Джесика Рабит



Пикси Фокс се подлага на стряскащия брой от над 200 интервенции, с цел да реализира мечтаната визия и да замязя на обичаната си анимационна героиня Джесика Рабит. Разходите, които прави, с цел да удовлетвори на личните си изкривени разбирания за женска хубост, е 500 000 паунда?! Сред процедурите по смяната й са: строшаване на долната челюст, унищожаване на цели 6 ребра, неведнъж увеличаване на устните и подлагане на няколко увеличаващи размера на бюста й интервенции. Е, сами може да си извършите извода от крайният резултат!

Останалите трансформации вижте тук.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР