В последно време Снуп Дог всячески се опитва да ни

...
В последно време Снуп Дог всячески се опитва да ни
Коментари Харесай

Как да свиваме като Снуп Дог

В последно време Снуп Дог по всякакъв начин се пробва да ни изненада , само че не с песни, а с какви ли не други дивотии. След като преди няколко месеца усъвършенства връх на Гинес за максимален коктейл, в този момент го виждаме в изцяло нетипична за него светлина.

Всъщност, в новото занятие на рапъра също има немалка щипка логичност. Фактът, че се е специализирал в свиването на цигари марихуана го трансформира в суши занаятчия. И Снуп Дог дотолкоз си е повярвал, че може да готви, че дори издаде и кулинарна книга.

 Снимка 384299

Няма смешка, няма машинация. Изданието носи името From Crook to Cook: Platinum Recipes From Tha Boss Dogg`s Kitchen и от идната седмица излиза в продажба в два разновидността - с твърди и меки корици. А и на двете е рапърът, държащ купа със собственоръчно приготвена храна.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chronicle Books (@chroniclebooks) на Окт 1, 2018 в 9:01 PDT

Снимките в книгата също си коства да бъдат забелязани. Често казано, малко ни избива на смях при типа на Снуп, държащ омар с най-самодоволната си усмивка, само че това е различен въпрос.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от booboodigital (@booboodigital) на Окт 18, 2018 в 2:51 PDT

А рецептите? По думите на Дог, тук са събрани всички негови опити от времето, когато му се е налагало да си готви самичък за малко пари, до днешни дни, когато в ролята на негово ентусиазъм в кухнята влиза приятелката му Марта Стюърт.

Рецептите са здравословни и идейни за уравновесени менюта - да вземем за пример пилешко с гриловани зеленчуци или салата Цезар. Има и откровени самопризнания. На страниците на изданието Снуп Дог приказва за някогашната си брачна половинка, с която още поддържат близки връзки, а на интимните им срещи водеща роля има храната .

 Десертите също му се отдават

Десертите също му се отдават

Рапърът в никакъв случай и не е криел пристрастеността си към зелените растения. Но, с изключение на да пуши марихуана, той обича да пие зелени смутита и даже включва в книгата си рецепта за Tha Smoovie - спанак, портокал, банан и кокосова вода, като по избор можем да прибавим кейл или протеинова пудра.

 Снуп Дог усъвършенства връх на Гинес
Снуп Дог усъвършенства връх на Гинес

И то много любопитен

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chronicle Books (@chroniclebooks) на Окт 15, 2018 в 1:02 PDT

Освен смутита, Снуп Дог обича да хапва зърнени закуски при започване на деня. Но постоянно прегрешава и със своя " бекон за милиардери ". И постоянно се стреми да има най-важните артикули в хладилника си - мляко, яйца, масло и... шампанско, написа New York Post.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР