В последно време проблемът с наплива на евтини жени определено

...
В последно време проблемът с наплива на евтини жени определено
Коментари Харесай

Коя жена е евтина и как да я разпознаем?

В последно време казусът с напора на евтини дами несъмнено е осезателен и е доста дискутирана тематика. Всъщност това дали една жена е евтина изобщо не зависи от цената на обувките й или модела iPhone. Днес ще ви разкрием най-поразителните признаци, които вършат дамата евтина и на които самата тя постоянно не обръща внимание.

Подчертано надменност към личния състав
Такива дами си разрешават да бъдат груби със сервитьорите, продавачите, админите на хотели, таксиметровите водачи и т. н.

Пренебрегване на провинцията
За една евтина жена има единствено един заслужен град – това е столицата. Тя приказва за другите градове със злонамерена усмивка. Освен това най-често самата тя също е от провинцията, само че го крие.

Евтината жена се държи на публично място по този начин, като че ли няма никого в близост
Тя оправя чорапогащниците и сутиените си пред всички, приказва шумно по телефона, може да стартира свада със събеседника си на публично място. Речта й е цялостна с диалект и нецензурни изрази.

Денонощно демонстриране на всички аспекти от живота й в обществените мрежи
Тя има десетки сметки, всеки ден разгласява гигабайти от фотоси на своите несравними първокласни атрибути, да вземем за пример на фона на скъпите коли, които, несъмнено, не са нейна благосъстоятелност. Невъзможно е да се реши същинското й благосъстояние от тези фотоси, тъй като такива дами се снимат единствено тук-там със статут. Допълнителен щрих е любовта към общественото излагане.

Предизвикателно държание в клубовете
Такава жена сигурно ще се опита да се качи на бара или да откри дирек, с цел да показва своите успокоение и хубост. Вярно е, че по-често реализира противоположния резултат. Да, и да стоиш на пети след коктейлите е мъчно.

Неподходящ външен тип
Евтината жена постоянно се стреми да бъде „ на пазара “, даже когато дефилира към кофите за отпадък. Тя се вози с метрото в кожено палто, купено на заем или изпросено от мъж и е луда по маркови неща. Тя обаче няма собствен личен жанр.

Евтината жена не излиза без грим
И няма значение, че крещящият грим и маникюр я вършат вулгарна и наподобяват изключително неуместно с неподдържани коса и кожа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР