В последно време политическите скандали в родна България са ежечасно

...
В последно време политическите скандали в родна България са ежечасно
Коментари Харесай

Фрогоко: ”Кърджалигейт” в ДПС или може ли Доган да прави фокуси без Кърджалийския електорат?!

В последно време политическите кавги в родна България са ежечасно събитие. Лягаме и ставаме с тях. Но претендент листата за Европарламента на Движение за права и свободи надмина и най песимистичните упования на най огромните песимисти в Движение за права и свободи.
Очакваните промени и промени по този начин и не се случиха. Нови лица няма да има! А и като похлупак от горната страна на всичко, нито един кърджалиец не откри място в тази листа!!! Като напук!!!

Този път гуруто от Бояна стигна доста надалеч и направи най огромния си залог в политическия покер! Явно нервиран от Кърджалийци, че без Кърджали няма Движение за права и свободи, реши да им натрие носовете един път вечно и да им покаже кой е властелинът!

Но не помни едно, Ахметчо от село Дръндар! Прословутата имитация на всеки етнически турчин в България, който не е Кърджалиец - а точно " О Велики Аллах, за какво трябваше да създадеш шейтана щом към този момент си основал КЪРДЖАЛИЕЦА "

Въпреки скалъпените истории към това по какъв начин властелинът и докторът на всички науки и университети е основал Движение за права и свободи за една вечер, ние Кърджалийци не сме не запомнили 05.01.1990 и идващите години - когато точно Кърджали обличаше и хранеше Доган и Движение за права и свободи. Как години наред Кърджали спасяваше ситуацията! Как години наред отново Кърджали биеше на всички избори с 6:0, 5:0, а и лидер на листата постоянно беше ръководителя на партията!

Но преяждането с власт и пари скапва доста хора. Особено в случай че не си бил в никакъв случай първокласен човек!

Аз персонално и всички ние от бастиона на Движение за права и свободи одобряваме това като тежко огорчение! И сме твърдо решени да им напомним на НЯКОИ, от кое място са тръгнали!

Много забавни избори се обрисуват на 26. Май.

Адвокат Мюмюн Йълмаз


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР