В последно време почти не останаха изпълнители, които да не

...
В последно време почти не останаха изпълнители, които да не
Коментари Харесай

Проклятието на поп-фолка! Тези БГ звезди смениха жанра и погребаха кариерите си

В последно време съвсем не останаха реализатори, които да не са се пробвали в поп-фолка. Просто това изглеждаше като и бърз метод да се уредят още повече участия, още повече гледания, още повече шлагери. Да... само че нещата не се случиха тъкмо по този начин. 

Всъщност се оказа, че поп-фолкът е същинско проклинание за доста от най-известните реализатори, които единствено преди няколко години пускаха шлагер след шлагер. Ето кого имаме поради!

Виж още: Фики наруши мълчанието! Певецът се похвали с нова облага с бездънен смисъл

Тита

Ех, Тита, Тита-а-а-а! А едно време пускаше " Антилопа ", " Photoshop ", " Късай "! Преди време Тита показа, че дълго време е водила вътрешна битка, а след участия е нямала самообладание да отиде на поп-фолк заведение. Затова прави и завоя, който направи. И какво се случи? Едно огромно нищо! " Ядове ", парчето, което пусна преди повече от 3 месеца, направи едвам половин милион гледания, а Тита е по-популярна към този момент като инфлуенсърка, в сравнение с като машина за шлагери. 

Гери-Никол

Същата история като с Тита. Певицата сякаш стартира да опитва със звучене, само че... почитателите ѝ не разпознаха новите песни за " тяхната " музика. Освен това Гери-Никол разреди прекалено много стартирането на нови планове, като в това я " бие " само Сузанита, чиято последна ария е от 2019 г. 

Виж още: Официално: Секси пианист става " Ергенът " 2, ето кой е световноизвестният Евгени Генчев 

Диона

Диона беше топ мацката в родния хип-хоп и надали е имало фен на жанра, който да не я е одобрявал. Но Диона разгласи, че влиза в поп-фолка и огромното очакване стартира. Всичко звучеше доста обещаващо, когато пусна първата ария, която беше с Галин, Лидия и Десита - " Излъжи ме ". Но последва раздялата, независимата кариера в Payner и спад през последните две години. 10 млн. гледания има " Просто секс " с Галин, само че последните планове на певицата са много разочароващи.

Криско

Уж на смешка, Криско и Галена пуснаха кючек. Той взе, че стана огромен шлагер. Последваха още два мега сполучливи плана... само че отново с Галена. Всъщност Криско се опитва и независимо в жанра, само че беше толкоз несполучлива проявата, че изтри името си от това на песента. Тази година Криско сякаш се върна към рапа, само че " Бяла роза " с Боро Първи се радваше на мижав интерес.

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/
https://www.instagram.com/gerynikol/
https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР