В последно време Паулина Порижкова и Елизабет Хърли сякаш се

...
В последно време Паулина Порижкова и Елизабет Хърли сякаш се
Коментари Харесай

Паулина Порижкова е гола, секси и уверена на 56

В последно време Паулина Порижкова и Елизабет Хърли като че ли се пробват да докарат лятото по-скоро, като пускат свои много провокативни фотоси.
 Паулина Порижкова, и по какъв начин Елизабет Хърли въодушеви модела да се снима гола
Как Елизабет Хърли въодушеви Паулина Порижкова да се снима гола

И защо тъкмо са отговорни мъжете

И в това няма нищо неприятно, несъмнено, макар че отнасят и рецензии, свързани най-много с възрастта им. Но не им пука изключително, а следващото доказателство е голата фотография на Порижкова, с която тя е на корицата на Vogue Чехословакия ().

В профила си в Instagram, където моделът показа и по какъв начин ще наподобява корицата, само че цензурирана поради разпоредбите в обществените мрежи, Паулина Порижкова написа, че това издание е малко по-специално за нея, тъй като идва тъкмо 40 години след първата ѝ фотосесия за корицата на Vogue Германия.

Тя разяснява, че тогава е била на 16 години, а в този момент - на 56, и е още по-смела. Благодари и на екипа на изданието за смелостта да осъществят сходно нещо, като отбелязва, че това е може би най-забавната фотосесия, в която е взела участие до този миг в кариерата си.
 Паулина Порижкова и позитивното отношение към тялото и здравето на супермодела от 90-те
Завидните коремни мускули на супермодела Паулина Порижкова

Възхитителна жена

От Vogue Чехословакия пък изясняват, че корицата е отдадена на времето - тъй като то не трябва да бъде одобрявано като зложелател, а да се търси хубостта във всеки един миг от човешкия живот, написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР