В последно време отношенията между синовете на принцеса Даяна със

...
В последно време отношенията между синовете на принцеса Даяна със
Коментари Харесай

Решението, което взеха племенничките на Даяна

В последно време връзките сред синовете на принцеса Даяна сигурно не са такива, каквито тя би желала. Но принц Уилям и принц Хари са огромни мъже и би трябвало сами да се оправят с компликациите в живота, без да не помнят, че фамилията е над всичко.
 Лейди Елиза Спенсър, лейди Амелия Спенсър, Принцеса Даяна и общата фотосесия на близначките за Tatler
Близначките, които принцеса Даяна обожаваше

И които са й одрали кожата

А не по-малко забавни от тях са ни и две хубавици, които също имат близка връзка с починалата Лейди Ди - дъщерите на брат й Ърл Спенсър лейди Амелия и лейди Елиза . Тези дни те дадоха следващото си изявление, в което още веднъж си спомнят за обичаната си вуйна, а и описват за живота си през днешния ден.

29-годишните близначки не участваха на откриването на статуята на принцеса Даяна в градините на замъка Уиндзор при започване на месеца, само че не престават да я носят в сърцата си и в никакъв случай няма да не помнят някои съответни споделени с нея моменти.

И двете съжаляват, че не са имали повече време, което да прекарат с нея. Когато тя умира в злополуката в Париж, те са едвам на пет години. Но и до през днешния ден връзката им е " неразрушима " , а Амелия и Елиза последваха нейния образец и стартират живота си на чисто.

Сестрите израстват в Кейптаун, Южна Африка дружно с родителите си, само че прекарват огромна част от времето си и на Острова. Родителите им се разделят, а те имат две сестри и един брат от вторите им бракове.

Въпреки разпада на фамилията, племенничките на принцеса Даяна остават надалеч от кралския двор - най-малко до неотдавна. Двете към този момент са се открили в Лондон и не крият нетърпението си за всичко, което новият им живот ще и предложи, споделят те пред HELLO!.
 Зара Тиндал, Лейди Амелия Уиндзор и членовете на кралския двор, избрали независимостта
Кралските особи, избрали независимостта

Чии образец последваха Хари и Меган

Близначките живеят доста близо една до друга в британската столица, а с изключение на със събития и рекламни задължения , ще запълват дните си и с разнообразни благотворителни действия, с които още веднъж ще последват образеца на обичаната си вуйна Даяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР