В последно време милата ни татковина хептен заприлича на учебен

...
В последно време милата ни татковина хептен заприлича на учебен
Коментари Харесай

Управлението на България заприлича на учебен полигон

В последно време благата ни родина хептен замязя на образователен полигон за неуки шофьори-политици, които нито знаят по какъв начин, нито умеят да управляват публичните каузи. Затова има толкоз доста произшествия в общественото ни пространство под формата на кавги, разногласия, кавги и най-обикновена дивотия.

Ако стартираме в обратна посока би трябвало да признаем, че бе извънредно невъзпитано и пошло държанието на едни депутати към сътрудника им от ПП-ДБ Манол Пейков, демонстрирано през днешния ден в пленарна зала. Не съм фенка на избраника на някои от Пловдив, в противен случай, даже помня негова невъзпитана изцепка преди време против водача на „ Възраждане ”, която беше не по-малко вулгарна. Но пък не мисля, че реципрочните обиди против му ще покажат по-различно равнище – все е върла дивотия.

Безброй са гафовете, които определените и назначените политици вършат напоследък в клетата ни страна.

Накъдето и да се обърнеш, все ще се препънеш в някаква преграда от неточности и заложени мини. Така е в опазването на здравето, в образованието, в стопанската система и енергетиката, и така нататък и тъй наречените.

Прави усещане, че допусканите гафове се вършат или от неведение, или от лакомия и алчност за власт и пари. И в двата случая политиците досъсипват така и така разкостената ни страна от предходни техни сътрудници. Паралелно в Народното събрание единствено се дърлят, вършат циркове за народа и ни занимават със личните си апетити за частите от баницата. Както се споделя, можеше да е веселяшко и смешно, в случай че не беше толкоз трагично за държавността и националната ни сигурност.



В така наречен сглобка взаимно се замерят с обиди и обвинявания всеки ден, без пропуск. От ПП-ДБ се жалват, че водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ги бил заплашвал с избори. Той от своя страна разгласи, че сътрудниците в съюза им го изнудват. ПП-ДБ може би в паниката не си спомнят, че въпреки всичко са втора политическа мощ на последните парламентарни избори м.г. и няма да е зле да проявят най-малко малко възпитание, обуздавайки нахалството си.

Защо от се помотват и към момента търпят това неприятно образование от страна на сътрудниците им,

се чудят доста хора, които звънят по телефоните и пишат във форумите! Отношението към също не е в положителния звук – първо използваха придвижването и специалистите му, с цел да си наложат/гласуват  така наречен „ промени ” в Конституцията, а след това взеха решение да се отърват от тях.

Да, но не става по този начин в връзките със съществени и капацитетни сътрудници. Дали харесват придвижването и неговите аватари или не, няма никакво значение, щом гласоподавателите желаят и гласоподават да взе участие в Народното събрание и в ръководството на страната. Некоректното отношение към тях породи вербален водопад, който скоро няма да се заличи от обществения ни живот. Изразите като „ мазно кафе ”, „ седене в нечии скутове ”, „ шехеразади ” и така нататък занапред набират гражданственост в обществото. А през днешния ден обидите към Манол Пейков досложиха още съчки в този огън.

Човек ще рече, че цялата тази словесна мръсотия е предопределена да компенсира неналичието на каквато и да е идейност и рационалност във връзка с политическото развиване на България. Това, което имаме като политици, е определено от българи, / въпреки и единствено от близо 30 на 100 от имащите право на глас/, с цел да взема решение преди всичко проблемите в нашата страна. А не да ни развлича с тъпи обиди и постановки от селски вечеринки, за които не се желае доста ум нито да се създадат, нито да се проумеят. Време е и да спрат по този начин унизително да си врат гагите неподготвени в непознатите дертове. Както и да проумеят, че на Великден никой не яде леща.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР