В последно време красивата половинка на Григор Димитров е плътно

...
В последно време красивата половинка на Григор Димитров е плътно
Коментари Харесай

Фобията, от която страда Лолита

В последно време красивата половинка на Григор Димитров е компактно до него при пътуванията му по света поради един или различен тенис шампионат. В момента той е в Мелбърн, а Лолита Османова също разгласява няколко фотоси в обществените мрежи, на които се означи от австралийския град.
 Григор Димитров, Лолита Османова и ваканцията им на острова на Ричард Брансън
Екзотичната почивка на Гришо и Лолита

На особено място

Ще си кажем, какво по-нормално от това двамата да желая да бъдат дружно и да не се разделят за по месец-два поради професионалните задължения на Гришо. Но, става известно, на хубавицата това й коства доста , тъй като пътуването със аероплан за нея може да е същински призрачен сън.

Под една от последните си фотоси в профила в Instagram Османова показа, че е слушала лекция за паническите офанзиви и тяхното лекуване. И тогава е осъзнала, че не получава пристъпи на суматоха, когато пътува със аероплан и има турболенция, както си е мислела преди, а страда от изолирана уплаха .

Очевидно това изобретение е донесло успокоение на Лолита, тъй като по този начин по-лесно може да откри и решение на казуса, който сигурно й основава дискомфорт. Тя зададе въпрос на почитателите си по какъв начин те се оправят с паник офанзивите и това отключи дълга полемика, тъй като тематиката е близка на от ден на ден хора.
 Григор Димитров, Лолита Османова и наличието им на откриването на Музея на Американската кино академия в Лос Анджелис
Гришо и Лолита се забавляват с холивудските звезди

Напук на слуховете за разлъка

Половинката на Гришо обаче е мъжко момиче и не разрешава на страховете и уплахите да управляват живота й. Така тя постоянно се качва на следващия полет и евентуално стиска палци този път да се размине без турболенция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР