В последно време името на Лео ди Каприо се споменава

...
В последно време името на Лео ди Каприо се споменава
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо, почивката му на остров Сейнт Бартс и как актьорът спаси живота на човек

В последно време името на Лео ди Каприо се загатва все по-често, най-много около връзката му с младата и красива Камила Мороне. Двамата прекараха коледните и новогодишните празници на известния остров Сейнт Барт, а една преживелица направи прекарването им още по-запомнящо се.

По подигравка на ориста, Лео не съумя да се избави от удавяне на борда на потъващия " Титаник ", само че избави от същата орис чужд човек. Плувайки с частната си лодка край острова, артистът и неговите другари са разкрили удавник, който е прекарал във водите на океана часове.

Това се случва на 30 декември. 24-годишният французин е паднал от круизен транспортен съд, а капитанът на яхтата схваща за случая по радиостанцията.

Ди Каприо незабавно дава единодушието си да се включат в издирвателните действия и след няколко часа циркулиране те завършват сполучливо.

Точно преди началото на задаваща се стихия, французинът е изваден от водата, което го избавя от сигурна гибел. И в този момент може да се похвали освен, че живее втори живот, само че и че носителят на " Оскар " го е избавил, тъй като единствено неговата лодка е траяла издирването, написа Daily Mail. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР