В последно време Андреа не спира да атакува бившия си

...
В последно време Андреа не спира да атакува бившия си
Коментари Харесай

Андреа: Митко Пайнера е за затвора! Ето какви са мръсните му схеми:


В последно време Андреа не стопира да нападна някогашния си началник Митко Пайнера. Фолк певицата го упрекна, че освен употребява звездите от компанията си, с цел да богатее на техен тил, само че и че банкрутирал половината нощни заведения.

Половинката на Кубрат Пулев разкри, че шефът на чалга колоса унищожил бизнеса с рекетьорските си способи на работа. Първо, надувал хонорарите на звездите си, а след това принуждавал ресторантьорите да канят единствено имената от неговия азбучник.

Андреа стигна и по- надалеч като съобщи, че Митко Пайнера би трябвало да влезе в пандиза поради тези схеми.

Фолк фурията призна, че мъчно си намира задължения, тъй като някогашният й началник унищожил бизнеса на притежателите на нощни клубове и нощни заведения.

Въпреки че в никакъв случай не е крила отрицателното си отношение към Митко Пайнера, тя разкри, че наскоро той й се обадил да я попита дали няма да се връща във компанията.

Андреа напусна „ Пайнер “ преди две години и от този момент работи с румънски продуценти. Засега обаче не е постигнал кой знае какви триумфи, а и доста рядко издава нови песни. Въпреки това, постоянно получава разнообразни интернационалните награди, които вероятно са заслуга по- скоро на румънските й сътрудници, в сравнение с песните й.

За разлика от Андреа, колежката й Камелия, която напусна „ Пайнер “ малко преди нея, се радва на доста триумфи, откогато сама си е началник. Фолк ветеранката продължава да е измежду най- оборотните имена в сектора и се спуква от участия. Освен това, Камелия се уреди да бъде жури за втора поредна година в „ Гласът на България “, макар слуховете, че нейни колежки щели да я изместят.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР