В последно време Алла Пугачова спокойно се показва пред феновете

...
В последно време Алла Пугачова спокойно се показва пред феновете
Коментари Харесай

Вижте Алла Пугачова без грим на 69, няма да я познаете

В последно време Алла Пугачова умерено се демонстрира пред почитателите си без никакъв грим. Певицата си потегли от сцената, възпитава децата си, живее отвън Москва, по тази причина и може да си разреши да се появи без " бойна багра ".

" Много от вас желаят да ме видят без грим, по този начин да се каже, без доукрасяване. Удовлетворявам любознанието ви, само че не забравяйте, че през април другата година ще стана на 69 години ", написа на профила си в Инстаграм естрадната прима и разгласява фактически фотография без никакъв грим.

Потребителите в мрежата и сътрудниците на Пугачова незабавно означиха, че тя наподобява в действителност добре.

" Все едно си излязла от реката ", хвали музата си Филип Киркоров.Самата Алла Пугачова нееднократно е признавала, че е щастлива да живее надалеч от града, в луксозния палат, издигнат от нейния брачен партньор Максим Галкин.

" Как може да ми е скучно тук, в случай че до мен е Максим?! Чувствам се добре там, където е и той ", споделя певицата и разкрива:

" Максим се грижи да не мисля нито за градината, нито за готвене, има кой да прави това. Разбира се, обичам да се грижа за дома си, само че имаме и прислуга. Максим направи по този начин, че да си пребивавам като звезда в замъка. Не ми би трябвало доста, с цел да се усещам щастлива. Винаги съм се задоволявала с малко. През целия си живот! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР