В „Последният любим“ (издателство Хермес), книга втора от трилогията „Хотелът“,

...
В „Последният любим“ (издателство Хермес), книга втора от трилогията „Хотелът“,
Коментари Харесай

Излиза втора книга от трилогията Хотелът - slava.bg

В „ Последният обичан “ (издателство Хермес), книга втора от трилогията „ Хотелът “, Оуен е най-организиран от братята Монтгомъри. Той ръководи фамилната строителна компания с желязна ръка. И макар недоволството на братята му от несекващите му описи със задания, хотел „ Бунсборо “ ще отвори порти по график.

Единственото нещо, което не влиза в проекта на Оуен, е Ейвъри Мактавиш – собственичка на пицария „ Веста “, откъдето младата жена с любознание следи строителните действия, както и самия Оуен. Получила от него предложение за брак още в детската градина, той в никакъв случай не е излизал от мислите й. Но привличането, което изпитва в този момент, е надалеч от почтената детска игра.

Докато двамата внимателно минават от другарство към нещо друго, формалното разкриване на хотел „ Бунсборо “ смайва целия град. Но сложното за Оуен едвам в този момент стартира. Защото Ейвъри си е построила защитни механизми, с цел да не бъде наранена. Авторката на трилогията Нора Робъртс е родена в Силвър Спринг, щата Мериленд, и е най-малкото от пет деца.

Посещава католическо учебно заведение и се омъжва на деветнадесет години за ученическата си обич. Двамата се откриват в Мериленд в къща, която авторката населява и до през днешния ден – четиридесет и две години по-късно. Известно време работи като секретарка, само че не се усеща на мястото си. След раждането на синовете си остава у дома и се захваща с най-различни неща, до момента в който не открива призванието си – писането на дамски романи.

След няколко преработки и отводи през 1981 година се появява първата й книга. През 2007 година списание „ Таймс “ я дефинира като една от стоте най-влиятелни персони в света. Носителка е на 19 награди на Асоциацията на сантименталните писателки и книгите й са прекарали общо 893 седмици – близо шестнадесет години – в класацията за бестселъри на „ Ню Йорк Таймс “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР