В последния си напън да се изкара света вода ненапита

...
В последния си напън да се изкара света вода ненапита
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! ГД „БОЕЦ“ - поредната платена „гражданска“ клика, защитаваща фараона Цветан Василев

В последния си напор да се изкара света вода ненапита и „ жертва “, съсипателят на КТБ Цветан Василев е свирил команда „ Сбор “ на всички негови присъдружни клакьори, представители на тезите му, медийни „ анализатори “, платени телевизионни водещи и улични протестъри, захранвани към този момент толкоз години от бездънния чувал на опосканата банка.

Един през различен същите още веднъж се надпреварват да лъскат облика му и да очернят този на нарочените за негови врагове Цацаров и Пеевски, като в желанието да се харесат на мустакатия си наставник са подготвени, както да се вършат на клоуни в телевизионните студия, по този начин и да носят самодейни плакати на тротоарните си „ митинги “, за да влязат в новините на протестърските кабеларки БиТ и бТВ.
За разлика от Прокопиев, който може по команда да засилва мрежата си от стотина грантово захранени протестъри от присъдружните НПО-та, Василев към този момент разполага на ръчно ръководство само с така наречен Гражданско придвижване „ БОЕЦ “. На „ мероприятията “ на това съдружие обаче участват не повече от 4-5 „ постоянни “ участници, като главните от тях са ръководителят му Георги Георгиев от Видин и говорителката Захаринка Истатков. И те са задоволителни обаче, с цел да бъдат отразени „ събитията “ им във „ Фрог нюз “, „ Медиапул “, „ Клуб Зет “, „ Дневник “ и „ Капитал “, както и в протестърското телевизионно време.


Гриша Ганчев подтиква протестърските орки

Топла връзка обаче разкрива действителните цели на „ протестърите “ на Василев, както и скритите им спонсори по оста Цветан Василев – Гриша Ганчев – Татяна Дончева. Георги Георгиев е прочут във Видин главно с това, че от дълго време търси място в политиката, освен това без особени искания към коя партия ще успее да се прилепи. На локалните избори през септември 2015 година е на 35-о място в листата с претенденти за общински съветници във Видин на локалната коалиция " Единни за смяна ", която издига за кандидат-кмет бизнес-дамата Росица Кирова. На президентските избори през 2016 година Георгиев към този момент е акредитиран представител във Видин на претендента за президент Татяна Дончева, която е доверено лице и персонален юрист на подсъдимия за началник на проведена незаконна група „ предприемач “ от с. Микре Гриша Ганчев. Дончева взе участие на изборите в двойка с някогашния народен представител Минчо Спасов, само че връзката й с БОЕЦ е повече от явна, защото в листата със покровители във Видин на обединението „ Политическа партия Движение 21 - Политическа партия Национална движение „Симеон Втори" " - партии, тясно свързани с Гриша Ганчев и обвинения фараон Василев, взе участие и цялото съдружие БОЕЦ. На 117-та позиция е ръководителят Георги Георгиев, на 118-та и 119-та са членовете на управителния съвет Георги Карамфилов и Венелин Иванов, а на 120-то място цъфва несъмнено и говорителката Истаткова.

Така лъсва в действителност истината и за тези „ спонтанни “ бранители на „ онеправдания “ Цветан Василев, подготвени със зъби и нокти да бранят правото му на заграбил 5 милиарда лв. от спестяванията на българите… Ясно е, че същите не са нищо повече от проксита на олигарсите Ганчев и Василев, заработващи „ на терен “ и отчитащи по-късно свършеното.

А за Гриша Ганчев, получил на тепсия от Василев „ Петрол “, без да върне и лев от над 200-те милиона евро получени заеми от КТБ, както и за адвокатката му Татяна Дончева, Георгиев, Истаткова и още няколкото „ протестъра “ като тях от БОЕЦ, в действителност действително не са никакво финансово задължение, в противен случай, готовността им да услужат и по този метод на приятеля си Василев, е напряко затрогваща.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР