В последния епизод от кастингите на тъмно в Гласът на

...
В последния епизод от кастингите на тъмно в Гласът на
Коментари Харесай

Пълен фарс! Михаела Маринова влезе в „Гласът на България“ за 50 бона

В последния епизод от кастингите на мрачно в „ Гласът на България “ ще се появи Михаела Маринова. Това не нарушава разпоредбите на предаването, само че от морална позиция не наподобява доста добре.

Ако доближи до огромните концерти, Михаела ще се състезава за зрителския избор с участници, които не са известни като нея. Така тя ще има доста по-голям късмет да лапне 50-те бона премия, които получава най-после спечелилият.

Пътят на Мишето стартира от сходно предаване. През 2015 година тя финишира на трето място в „ Х Фактор “, след което започва своята музикална кариера.

Поява на известна певица не е казус в „ Гласът на България “. В третия сезон на предаването през 2014 година присъединяване взе Невена Цонева, която се отхвърли непринудено на самия край.

Сега се чака да се получи нещо сходно, в случай че Михаела Маринова не е пристигнала да грабне 50 хиляди лева Това е прекомерно допустимо, защото музикалните й планове костват доста скъпо и й е належащо финансиране непрекъснато.

Почти не остана предаване, в което Михаела Маринова да не взе участие. Освен „ Х Фактор “, където взе участие цели два пъти подред, тя се включи още в „ Като две капки вода “ и „ Маскираният артист “. Сега пък е решила да се опитва в „ Гласът на България “. Мишето стартира да наподобява повече като риалити воин, в сравнение с като професионална певица.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР