В последния епизод на предаването Macro Markets анализаторът Марсел Пехман

...
В последния епизод на предаването Macro Markets анализаторът Марсел Пехман
Коментари Харесай

Как би се отразило спирането на работата на правителството на САЩ върху Bitcoin

В последния епизод на предаването Macro Markets анализаторът Марсел Пехман преглежда актуалното положение на американската стопанска система. Той се базира на заглавие от Barron’s, което акцентира несъответствието сред усещането на хората за стопанската система и обективните данни.

Пехман преглежда концепцията за непотребните спестявания, като се съгласява с Barron’s, че забележителна част от популацията на Съединените щати няма задоволително спестявания за пенсиониране, което може да наложи по-дълъг трудов стаж. Той отбелязва, че благосъстоянието на семействата в Съединени американски щати е достигнало нови висоти, което се дължи най-много на внезапното повишаване на акциите и недвижимите парцели.

Пехман се стопира на възходящите опасения на американските консуматори от повишението на цените, изключително на разноските за зареждане на колите с гориво. Той свързва това с неотдавнашния скок на фючърсите на американския недопечен нефт, повлиян от решението на Саудитска Арабия да удължи периода на ограничение на добива.

Пехман планува провокации за президента Джо Байдън, изключително при ръководството на инфлацията и въздействието на повишението на лихвените проценти от Федералния запас върху недвижимите парцели и S&P 500.

След това той преглежда последствията за Биткойн

Предполага, че в случай че инфлацията изпревари растежа на приходите, това може да окаже напън за намаление на криптовалутата.

Преминавайки към въпроса за бюджета на Съединени американски щати, Пехман изследва опцията за прекъсване на работата на държавното управление заради различия в Конгреса. В сериозен разбор слага под въпрос потреблението на средства от бедствия за покриване на военни разноски, като обръща внимание на целите на администрацията на Байдън.

Той натъртва на евентуалните последствия и законността на сходни маневри.

В умозаключение Пехман изрича догатката, че прекъсването на работата на американското държавно управление може да провокира бичи растеж при Биткойна и поучава да се следи този евентуален спусък за рали на криптовалутата при започване на октомври.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР