В последния ден от зимния трансферен прозорец в големите европейски

...
В последния ден от зимния трансферен прозорец в големите европейски
Коментари Харесай

"Бомбата е заложена": Реал Мадрид се разбра с Килиан Мбапе и ще го "позлати"?

В последния ден от зимния трансферен прозорец в огромните европейски шампионати, немското издание " BILD " популяризира бомбастичната вест, че най-накрая се е схванал със суперзвездата на международния футбол !
Разгласената информация сочи, че французинът ще доиграе сезон 2021/22 на " Парк де Пренс " и незабавно след неговия край ще се причисли към Кралския клуб и то БЕЗ ПАРИ , защото договорът му с към този момент ще бъде изминал.
Съобщава се още, че 23-годишният нападател ще стане най-скъпоплатеният футболист в света и Реал Мадрид ще му заплаща по 50 милиона евро на година или другояче казано - близо милион на седмица за заплата!
Мбапе дойде в Париж през лятото на 2018 година и досега е изиграл 199 мача, в които е отбелязал 151 гола и е раздал 77 асистенции. Междувременно се появиха и други информации, които сочат, че огромният зложелател на Реал - Барселона, е напът също да се снабди със звезден нападател - .
* " BILD " добавя, че Реал Мадрид не е оповестил договорката с Мбапе от колегиалност, защото тимът ще срещне точно ПСЖ на 1/8-финалите в !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР