В последните три години компанията е направила над 16 млн.

...
В последните три години компанията е направила над 16 млн.
Коментари Харесай

Kaufland стана „Най-зелена компания 2020“ в България

В последните три години компанията е направила над 16 млн. лева вложения в енергийна успеваемост и запазване на околната среда, работи интензивно за ограничение на пластмасата за еднократна приложимост, подкрепя електромобилността и използването на щадящи околната среда горива в превоза и доставките, ангажира се в редица партньорски планове и стратегии.
„ Като един от водещите вложители в страната и като обществено виновна компания ние от Kaufland България всеки ден работим за това да способстваме за хората и природата на България “, сподели на церемонията Гергана Димитрова, управител „ Корпоративни връзки “ в Kaufland България.
В състезанието „ Най-зелените компании в България “ Kaufland беше отличена и с награди в  следните категории:
 Kaufland провежда първи Фестивал на домашните любимци Kaufland провежда първи Фестивал на домашните любимци
На 4 октомври Kaufland България ще организира първия по рода си  Фестивал на домашните любимци. Събитието ще се организира от 10:00 до 1...
 
„ Зелено събитие “
Заради неповторимата по рода си *REset Plastic апаратура в границите на тазгодишното издание на интернационалния конгрес за нововъведения Innovation Explorer. Инсталацията показва 360-градусовата световна тактика против пластмасата и нейните пет съществени посоки: REduce, REdesign, REcycle, REmove, REsearch.
 
„ Зелена CSR акция “
 Близо 11 тона пластмасови боклуци бяха събрани в тазгодишното издание на акция „ Книги за боклук ” Близо 11 тона пластмасови боклуци бяха събрани в тазгодишното издание на акция „ Книги за боклук ”
С равносметка за събрани 11 тона пластмасови боклуци за преработване и раздадени 12 000 книги завърши осмото издание на акцията &bd...
Наградата е връчена за целенасочените старания на Kaufland в битката против пластмасата за еднократна приложимост в подтекста на политиката за стабилно развиване на компанията под мотото „ Действията носят смяната “.
 
„ Иновация от рециклирани материали “ и „ Зелена технология “
Текстилът заляга в световната тактика на Kaufland против пластмасата, като при започване на 2020 година в България компанията показва лимитирана спорта сбирка от рециклирана пластмаса. „ Зелената “ сбирка е направена от рециклирани пластмасови боклуци.
 
 Иван Веселинов от „ Нелас Екоплод “: Благодарение на дългогодишното си партньорство с Kaufland сме един от най-големите производители на декоративни тикви в България Иван Веселинов от „ Нелас Екоплод “: Благодарение на дългогодишното си партньорство с Kaufland сме един от най-големите производители на декоративни тикви в България
Историята на Иван Веселинов и неговото стопанство е като модерна приказка, в която заниманието му, почнало с няколко коренчета декорати...
„ Зелена PR акция “
Отличието е за фокусираната акция и PR методите в връзката за лансиране на спортната серия от рециклирани боклуци.
 
„ Хранителна промишленост, бранш „ услуги “, търговия “
Отличие за поредната политика на компанията за запазване на околната среда, вложения, планове и начинания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР