В последните си интервюта той сподели, че е поставил ултиматум

...
В последните си интервюта той сподели, че е поставил ултиматум
Коментари Харесай

Всички Знаем За Кобрата, Но Вижте Кой Е Тайният Любовник На Андреа!

В последните си изявленията той показа, че е сложил ултиматум на Андреа за това.

Тогава всички се зачудиха за какво поп фолк изпълнителката, която към този момент е на 32 години, не желае да има наследници, освен това от мъж със постоянни приходи, с който имат дългогодишна връзка.

Повечето хора мислеха, че повода е нейната кариера, само че Андреа напусна със размах „ Пайнер “. Започна да гради интернационален професионален път. По-голямата част от времето си певицата прекарваше в разнообразни страни. Кубрат също изпълняваше своите служебни отговорности отвън рамките на България. Така уговорките разделяха поп фолк изпълнителката и боксьора един от различен.

Андреа бе известна с моногамността си и в никакъв случай не е имало подозрения, че е способна да изневери на Пулев. Истината обаче се оказва напълно друга. В основата на раздялата сред певицата и Кубрат Пулев стои невярност от страната на Андреа.

Изневяра

През последните седмици доста хора поддържаха поп фолк изпълнителката и изкараха боксьора ни най-черният. Спрягаха го с 22-годишна хубавица, а той даже не пожела да разяснява „ този безразсъден слух “ по негов адрес. А през последните 3 години сякаш миловидната Андреа, която всички опазиха, е имала интимна връзка със знаменит реализатор от Украйна, написа hotarena.net.

Видимо забежката на певицата е прераснала в обич. Кубрат знаел за срещите й с другия мъж и телефонните им диалози, само че не допускал, че Андреа би склонила да го орезили през цяла България. Двамата траяли да разделят общ покрив, въпреки всеки от тях през по-голямата част от времето си да е бил отвън страната.

Лични другари на боксьора, които са гневни на слуховете, че Кубрат е унижил Андреа, описват по какъв начин в действителност той е бил засегнат от певицата. След прибирането си от Америка, Пулев заварва Андреа да организира видео диалог с артиста от Киев, при който певицата била съблечена пред камерата.

Следва вманиачен скандал, в който певицата дава телефона си на боксьора. Той препраща всичко до непосредствен негов другар да преведе всеки подробност от от чатовете на Андреа.

Кубрат вижда и общи фотоси на поп фолк изпълнителката и сътрудника й от сантименталните й пътувания отвън България, където певицата ходила сякаш да снима клипове и да пее. Заможният артист предложил връзка на Андреа, само че тъкмо тогава Кубрат настоял, че е подсигурил тяхното бъдеще и желае деца. Поп фолк изпълнителката обаче взема решение, че е прекомерно влюбена и открива, че в действителност изобщо не се интересува от персоналния живот на Кубрат.

Въпреки това взема решение да го поддържа в тази ситуация с Джени Суши, тъй като той за нея е останал най-близкия й човек, само че не и мъж. Тя не се интересувала от половите му забежки, а единствено от това по какъв начин да остане до артиста, който е родом от Молдова.

Предстои да забележим дали след тази разлъка Андреа ще официализира връзката си, или ще премисли всичко, което е изгубила. И дали Кубрат, който е легендарен с гордостта си, ще даде късмет на дамата, която го поддържаше през цялото време до върха в кариерата му, или той ще продължи пътя си с друга.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР