В последните седмици стрийминг платформата за музика Spotify влезе в

...
В последните седмици стрийминг платформата за музика Spotify влезе в
Коментари Харесай

След драмите с Джо Роугън: Spotify сключва сделка за 300 милиона долара

В последните седмици стрийминг платформата за музика Spotify влезе в международния новинарски продан с драмата към подкаста на Джо Роугън и обвиняванията против компанията, че дава естрада за основаването на подправени вести. 

Компанията понесе сериозен имиджов удар от една страна, а от друга понесе и финансови загуби, откакто акциите на компанията са по-близо до равнищата преди пандемията, в сравнение с до своите върхове.
Spotify: Стрийминг колосът лимитира дезинформацията, обвързвана с КОВИД
Стрийминг платформата Spotify разгласи, че работи за прибавяне на предизвестия към всеки подкаст, който касае пандемията от ковид....
Прочети повече
Само за последния месец акцията " поевтиня " с 66 $ (от 237 до 171 долара), а върхът за компанията бе през 2021 година, когато акция на компанията се търгуваше против 363 $. 

Заради непостигането на избрани цели и отрицателният отзив против компанията, Spotify " излиза " от зоната си на комфорт, като компанията скоро ще разгласи договорка за 300 милиона евро с един от най-големите марки в международен мащаб - в коя сфера и коя марка Spotify ще влага 300 милиона четете тук

Още от КОМПАНИИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР