В последните седмици сравненията между Меган Маркъл и принцеса Даяна

...
В последните седмици сравненията между Меган Маркъл и принцеса Даяна
Коментари Харесай

Съветът, който Даяна не успя да даде на Меган

В последните седмици сравненията сред Меган Маркъл и принцеса Даяна са все по-чести и все по-логични. Съпругата на принц Хари влезе в ролята на модерната жертва на таблоидите, за която брачният партньор й се тормози да не последва ориста на починалата му майка.

И до момента в който тече делото на херцога и херцогинята на Съсекс против британските медии, тематиката за Меган и Даяна продължава да бъде необятно дискутирана. Особено и около документалния филм Princess Diana`s " Wicked " Stepmother, в който думата има някогашният иконом на госпожа Спенсър .

Пол Бюрел показва безрезервната си поддръжка за брачната половинка на принц Хари и се радва да го види същински благополучен. Той е приел като своя персонална задача да споделя това, което мисли, в името на принцесата, на нейната памет и на нейните две момчета.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) на Ное 1, 2019 в 4:44 PDT

И не крие, че това, на което е подложена Меган, в действителност не е почтено . Все отново, тя стана брачна половинка на принц, херцогиня и майка единствено в границите на една година и това е задоволителен прочувствен стрес. Затова и не е редно да получава сходно отношение.

Бюрел приказва от името на Даяна, която познава толкоз добре, колкото малко други. Затова и счита, че тя би прегърнала мощно Меган и би й споделила да не слуша и да не чете всичко, което се приказва и написа по неин адрес. Да не прави нейната неточност и да не не помни коя е в действителност .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Sussex Set | Podcast (@sussexset) на Ное 1, 2019 в 3:25 PDT

Лейди Ди също като Меган бе завела дело против английски таблоиди , само че, съгласно нейния иконом, тя не го е мислила толкоз, колкото Хари и Меган, тъй като е била наясно, че има право да търси правдивост и отмъщение, написа ET Online.
 Принцеса Даяна, Доди ал Файед и обидата, която майката на Спенсър й нанесе
Най-голямата засегнатост за принцеса Даяна

Много тежки думи

По думите на Бюрел, Маркъл и Спенсър биха си допаднали доста , тъй като и двете дами имат комплициран темперамент, само че зад обвивката са на първо място прочувствени, раними и състрадателни. Именно последното качество е това, което най-вече приближава херцогинята до нейната починала свекърва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР