В последните седмици имаме доста примери, че всички са равни

В последните седмици имаме доста примери, че всички са равни ...

И Джеймс Мидълтън се уплаши от коронавируса.


В последните седмици имаме доста примери, че всички са равни пред коронавируса. Много известни личности дадоха положителни проби за COVID-19, още повече се подложиха на самоизолация, а не са малко и тези, които отложиха едни от най-важните планове в живота си.

След принцеса Беатрис, на която й се наложи да се раздели с мечтата за голяма и пищна кралска сватба, сега е ред и на брата на Кейт Мидълтън да съобщи решението, което е взел.

В началото на октомври Джеймс Мидълтън се сгоди за французойката Ализе Тевенет. Двамата бяха решили да станат законни съпруг и съпруга през лятото, но сега изглежда не всичко ще мине по план.
Снимка 448444

Според бъдещия младоженец, не е разумно да се организира голямо тържество, защото до тогава никой няма гаранция, че пандемията ще е отминала. А явно и той, и Ализе не искат да претупват най-важния ден в живота си. 

Затова те са готови да се разделят с мечтата за лятна и вероятно морска сватба и да разменят обети през октомври, когато се навършва година от годежа им. Тогава се надяват всички гости, които ще получат покани, да успеят да пътуват и да присъстват, защото за тях е наистина важно, пише HELLO.
Коронавирусът и отменените сватби на знаменитостите през 2020 г.
Звездните сватби, отменени заради коронавируса

Никакви обети по време на карантина

За съжаление, подобни непредвидени обстоятелства, като коронавируса, могат да объркат сметките на всеки. Но най-важното е да има любов, пък за сватба винаги ще има по-добри времена.

Източник: lifestyle.bg