В последните седмици имаме чувството, че пишем повече за звезди

...
В последните седмици имаме чувството, че пишем повече за звезди
Коментари Харесай

Бебета на килограм: още една звездна БГ дама стана мама за първи път

В последните седмици имаме възприятието, че пишем повече за звезди раждания и кръщенета, в сравнение с за каквото и да било друго. Но пък тези мотиви са единствено радостни и позитивни, а в днешно време имаме потребност от повече положителни вести, които да ни радват и карат да мечтаем. 

Само преди броени часове стана ясно, че надарената певица Весела Бонева е станала майка за първи път. Певицата и нейната половинка - музикантът Явор Велчев оповестиха щастливата новина в своите страници в обществените мрежи. Новороденият наследник на Весела и Явор се споделя Дариел. Той е проплакал в сряда в болница " Св. София " и към този момент си е вкъщи.

Виж още:

" Най-щастливото събитие в нашия живот - Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на доктор Алекс Кобаков и доктор Илиана Христова Мазнейкова тъкмо в 15:27 минути! Заедно с Явор Велчев сме на седмото небе от благополучие и към този момент дребното ни богатство си е у дома живо и крепко! Животът за нас стартира изначало, възприятието е неописуемо! По-щастливи не сме били ", написа певицата във Facebook.

Половинката й Явор също е надвишаващ със мощни страсти:

" На 30-и септември Съдбата благослови мен и обичаната ми жена с най-прекрасния подарък в живота ни. Прекрасно крепко момченце на име Дариел Яворов Велчев. Обичам това красиво създание с цялото си сърце! Благодаря с цялата си душа на Доктор Алекс Кобаков и Доктор Илиана Христова Мазнейкова, които извадиха Дариел с ръцете си и го вкараха в нашия свят. Доктор Кобаков - безконечна благодарност за човешкото отношение, всеотдайността и безупречния професионализъм в следенето на цялата бременност! Благодаря и на чудесния екип на акушеро-гинекологичното поделение към МБАЛ " Света София " в град София с неуморни педиатри, акушери, сестри и санитари, които се грижат за първите минути на новородените мини човечета. И най към този момент - благодаря на Весела Бонева - най-прекрасната жена, която всеки ден ми дава образец за мощ, резистентност и религия в света - ти правиш всичко това да се случва толкоз красиво! Сърцето ми тупти с нова мощ! "

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Фейсбук

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР