В последните седмици и месеци Анджелина Джоли е засичана през

...
В последните седмици и месеци Анджелина Джоли е засичана през
Коментари Харесай

За какво Брад Пит обвинява Анджелина Джоли

В последните седмици и месеци Анджелина Джоли е засичана през няколко дни да пазари и да обикаля по сладкарници и увеселителни паркове с децата си. В очите на мнозина това евентуално я прави супер майка, която макар всички останали задължения отделя задоволително време и за наследниците си. Но Брад Пит не мисли тъкмо по този начин...

Разводът на звездното семейство към момента не е завършил и хлапетата са при майка си, която се грижи за тях през съвсем цялото време. А желанието й да угажда на всички техни капризи и непрекъснато да харчат пари за занимания не среща утвърждението на другия родител .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vivienne and Knox Jolie Pitt (@vivienne.knox) на Мар 4, 2019 в 8:34 PST

Според Пит, Анджелина ще възпита един капризни деца , които са привикнали да получават всичко, което желаят. Актрисата може и да избира по-евтините магазини, само че купува всевъзможни играчки и непотребни движимости, следвайки своите визии за това по какъв начин да бъде майка.
 Анджелина Джоли, шестте деца на актрисата и една непредвидена поява
Как Анджелина Джоли нервира Брад Пит

Нова тактика

Приближени на артиста споделят мнението му, че Джоли се усеща гузна поради развода и желае да изкупи виновността си, зачерквайки думата " не " от речника си, когато става дума за децата и техните стремежи. Но пък Брад, който е работил крепко за името и положението си, не желае те да считат, че всичко в този живот ще им идва безплатно, написа Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР