В последните седмици депутати от ГЕРБ се опитват да внушат

...
В последните седмици депутати от ГЕРБ се опитват да внушат
Коментари Харесай

Коцев: С лъжи и неверни факти ГЕРБ опитват да отклонят вниманието от проблемите на Варна

В последните седмици депутати от ГЕРБ се пробват да внушат на жителите на град Варна погрешни обстоятелства и изказвания по отношение на личността ми.

Това декларира регионалният шеф на Варна Благомир Коцев във видео в обществените мрежи.

В него той дава отговор на депутата от ГЕРБ Бранимир Балачев, който на конференция през вчерашния ден съобщи, че бащата на регионалния шеф - Рубин Коцев, е същинският притежател на кораба " Царевна " и.

" Крайно наскърбен съм, че в това намесват татко ми, който от години е отвън корабния бизнес и е пенсионер. Всичко това в дните на Страстната седмица. Не, че очаквам морал от старите ръководещи, само че най-малко малко благовъзпитание нямаше да е ненужно “, сподели Благомир Коцев.

По думите му безсилието на ГЕРБ е по отношение на това, че не могат да оправдаят големия заем, който желаят да изтеглят на гърба на варненските данъкоплатци, както и бюджетът, който разпределят и одобряват сега.

Всичко това е за отклонение на вниманието от значимите тематики за всеки един от жителите на града, счита регионалният.

" Обект съм на интервенция " Респект “. Сплашване в най-хубавите обичаи на мутрите от 90-те. Защо се случва в този момент? Вместо отговор, единствено ще ви споделя, че предходната седмица изпратих публично писмо до кмета на Варна господин Иван Портних с съответни питания по отношение на зоните за заплатен престой - доходи, разноски, бюджети и други явно неуместни неща “, съобщи още Коцев.

С цел да бъдат предпазени ползите на жителите на Варна беше изпратено писмо до кмета на града по отношение на синята и зелената зона, на което към момента не е получен отговор. В него се изисква информация за целесъобразноста, разширението и непрозрачния метод на ръководство на зоната. Зададени са въпроси къде отиват приходите от нея, тъй че да не остават средства за вложения, което води до потребността от изтеглянето на нов заем от 15 млн. лева за нейното уголемение.

" Вместо отговор, в събота получих от кмета безпочвени персонални нападки. Темата се продължава от юрист Балачев – другата политическа бухалка на ГЕРБ. Относно личността на Балачев мога само да кажа, че цялата му адвокатска процедура е задоволително красноречива. Всеки самичък може да ревизира кого и защо е представлявал “, показа регионалният шеф.

Според него друга очевидна неистина е, че нарушава закона.

" Дружествата, в които вземам участие са 4, а не 7. Тe са замразени от години и не правят комерсиална активност, за което подават заявления всяка година и това не е нарушаване на закона. Тази информация е обществено налична в комерсиалния указател “, уточни още Коцев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР