В последните седмици Анн-Джи бързо припомни за себе си благодарение

...
В последните седмици Анн-Джи бързо припомни за себе си благодарение
Коментари Харесай

Възпяха и храната в песни: Анн-Джи чука пържоли, Радо Шишарката с любов към шопската салата, Иво Димчев върти баница

В последните седмици Анн-Джи бързо напомни за себе си с помощта на скандално видео и провокативна ария носеща името „ Чукам пържоли “.

 „ Реших да направя този кулинарен музикален план с доза възприятие за комизъм, кг подигравка и 200 грама провокация ", показа самата изпълнителка пред „ Телеграф “.  Идеята за цялата ария и за заглавието идват преди време, когато гледала нейни другари - момчета чукат пържоли в къси видеоклипове в Instagram.  Решението й да възпее пържолите ни кара да се напомни, че едни от най-големите шлагери на БГ звездите възпяват  точно храната.

Като заговорихме за пържоли, няма по какъв начин незабавно да не си спомним за песента на Радо Шишарката „ Шопската салата “, която се трансформира в евъргрийн. Радо може да се похвали и с парче озаглавено „ Шкембе супа “. Със същото заглавие ария има  провокативният Иво Димчев, който пък по време на пандемията съумя да направи възторг с песента „ Баница “ дружно със 100 кила. Килата може да се похвали с песента „ Сливенският кашкавал “.

Актуалната през 90-те години фолкфурията Сани стана известна  буквално за една нощ и то с помощта на парчето й „ Ах, банана “. Малко по-късно тя издаде друга емблематична ария „ На геврека дупката “. По същото време пък Руслан Мъйнов възпя свине и черешите. Една от най-емблематичните песни си остава „ Ближи си сладоледа “ на Дони и Момчил. Към печен сладки се ориентира Папи Ханс с неговия максимален шлагер „ Кекс “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР