В последните няколко дни темата с бъдещето на Килиан Мбапе

...
В последните няколко дни темата с бъдещето на Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Майката на Килиан Мбапе: Преговаряме за нов договор

В последните няколко дни тематиката с бъдещето на Килиан Мбапе още веднъж стана доста настояща. Самият футболист удостовери, че желае да напусне Пари Сен Жермен и през лятото публично е декларирал това пред клубното управление.

Ден по-късно президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес също се намеси по проблема и показа, че всичко по въпроса ще стане ясно през януари. Не е загадка, че цел номер 1 за Реал Мадрид е точно французинът.

Последва гневна реакция от страна на шефа на Пари Сен Жермен Леонард, който съобщи, че „ кралският клуб” не демонстрира никакво почитание към парижани и самия футболист.

Днес обаче сагата придобива нови измерения след изказване на майката на Килиан Мбапе – Файза Ламари.

„ В момента преговаряме с Пари Сен Жермен за нов контракт и нещата вървят доста добре. Видях се с Леонардо в понеделник. Ще намерим решение, само че едно е несъмнено – Килиан ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва Шампионска лига с ПСЖ”, показа тя.

„ Килиан би трябвало да е благополучен, само че с него всичко може да се промени за една нощ”, сподели още майката на футболиста.

Самият Мбапе преди време отхвърли да подпише нов контракт с Пари Сен Жермен, което значи, че през лятото на идната година той може да напусне френския гранд без финансови искания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР