В последните новини републиканският конгресмен Джордж Сантос от Ню Йорк

...
В последните новини републиканският конгресмен Джордж Сантос от Ню Йорк
Коментари Харесай

Американски конгресмен обвинен в участие в крипто измама

В последните вести републиканският конгресмен Джордж Сантос от Ню Йорк е упрекнат в присъединяване в лъжлива крипто скица, напомняща на прословутата имейл машинация с " Nigerian Prince ".

Според отчет на “ ” Сантос и двама негови сътрудници са се обърнали към богат вложител с извънредно предложение. Те потърсили помощта на вложителя, с цел да оказват помощ на полски жител да отключи замразени средства, които да влага в криптовалути.

Естествено, вложителят е бил песимистичен заради неразкритата идентичност на полското лице и неправдоподобния проект, който е изискал от вложителя да сътвори сдружение с лимитирана отговорност (LLC), с цел да получи достъп до замразените средства. Въпреки това групата не е поискала директни финансови вноски от заможния вложител.

Инвеститорът, поискал анонимност, съобщи пред The New York Times, че взаимоотношението с партията на Сантос е било толкоз необичайно, че е заподозрял, че може би се пробват да го излъгват.

В един миг вложителят бил помолен да подпише съглашение за неразкриване на информация, само че когато изискал промени, връзката с групата на Сантос ненадейно прекъснала.

Понастоящем Сантос е изправен пред съществени обвинявания, в това число 13 закононарушения, свързани с хипотетично показване на погрешни данни за приходите, заграбване на средства за предизборна акция и машинация при безработица.

В отговор на обвиняванията Сантос не се признава за отговорен. Въпреки това, в случай че бъде приет за отговорен, той може да бъде наказан на до 20 години затвор.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР