В последните месеци неприятностите за принц Хари и Меган Маркъл

...
В последните месеци неприятностите за принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Поредният, който задраска Хари и Меган от живота си

В последните месеци неприятностите за принц Хари и Меган Маркъл идват една след друга. И колкото и двамата да се вършат, че всичко с живота им е наред, всички ставаме очевидци на отводите, които получават един след различен.
 Саманта Маркъл и делото й против Меган Маркъл - какво желае от брачната половинка на принц Хари
Какво желае Саманта Маркъл от Меган

Отново става дума за пари

Отказът на семейство Байдън да се върнат с държавния аероплан в Съединени американски щати след погребението на Елизабет Втора. Отказите на кралското семейство да ги създадат част от редица значими мотиви и фамилни празненства. А в този момент идва и следващият, този път от досегашни близки другари на съпрузите.

Оказва се, че принц Хари и Меган Маркъл не са сред поканените и няма да участват на сватбата на херцога на Уестминстър Хю Гросвенър. Той от дълги години е прочут като непосредствен другар на принцовете Уилям и Хари, поради което получи привилегията да бъде и кръстник на сина на Хари и Меган Арчи.

Hugh Grosvenor,( Duke of Westminster) decided to honor his wife, by ditching a Harkle invite to his wedding. Godfather to PGeorge and " A, " he spks w/both brothers. One of Britain's wealthiest, (9Bn) Hugh's considered, " family. " Stepping up for PWm,as H..is no one's " best man. "
— Carol McCrea (@MctravelC)
След раздора с кралския двор обаче, херцогът е развалил връзките си със съпрузите и очевидно от почитание към короната е предпочел да не ги включва към листата с гостите на идната си женитба през юни следващата година.

А сме сигурни, че в него попадат имената на принц Уилям и Кейт Мидълтън и наличието им на едно и също място не само би изместило фокуса на събитието, само че и не би било прелестно на принца и принцесата на Уелс. Очаква се на сватбата да присъстват и крал Чарлз, и кралица Камила, предава People.
 Хари и Меган - нежелани на коледната софра в двореца, само че роднините на Камила - да
Хари и Меган - нежелани на коледната софра в двореца, само че роднините на Камила - да

Какво ще се случи за пръв път по време на Коледата на английското кралско семейство

Освен херцог, Хю Гросвенър е и един от най-богатите хора във Англия. Той е кръщелник на сегашния английския монарх, също така е кръстник и принц Джордж, който един ден също ще стане крал. Затова е изцяло разумно да заеме страната на кралския двор и да стане следващата авторитетна персона, която зачертава от живота си принц Хари и Меган Маркъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР