В последните месеци Министерството на вътрешните работи успя да постигне

...
В последните месеци Министерството на вътрешните работи успя да постигне
Коментари Харесай

Министър Стоянов пред западните посланици: На границата с Турция е изключително спокойно

В последните месеци Министерството на вътрешните работи съумя да реализира високи резултати по противопоставяне на незаконната миграция. Това съобщи на среща с посланиците от Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия вътрешният министър Калин Стоянов.

„ Ситуацията на българо-турската граница е извънредно спокойна, към 1 февруари означаваме спад с 69 % на опитите за нелегално влизане на българо-турската граница. ", сподели шефът на Министерство на вътрешните работи.

Той разяснява следения забележителен спад на броя на незаконни мигранти, настанявани в специфичните домове за краткотрайно настаняване на чужденци и изрично увери дипломатическите представители, че България сполучливо охранява външната граница на Европейски Съюз. Министър Стоянов акцентира също, че намаляването на пътнотранспортния травматизъм остава приоритет в работата на Министерство на вътрешните работи.

Българските правоохранителни институции са постоянен и сигурен сътрудник, увери основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев. Той благодари на посланиците за поддръжката им за приемането на България в Шенгенското пространство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР