В последните месеци Джъстин и Хейли Бийбър се изгубиха от

...
В последните месеци Джъстин и Хейли Бийбър се изгубиха от
Коментари Харесай

Развеждат ли се Джъстин и Хейли Бийбър?

В последните месеци Джъстин и Хейли Бийбър се изгубиха от общественото пространство, а това очакване докара до разнообразни догатки до техен адрес. И до момента в който някои твърдяха, че двамата са в очакване на първото си дете, други допуснаха, че май са пред бракоразвод.

Двойката подписа брак през 2018 г и оттогава не са спирали да ни показват какъв брой влюбени и щастливи са. През март хубавицата, която рядко си позволява да разяснява персоналния си живот, написа гневно послание в обществените мрежи, в което съобщи, че всичко, което се написа за нея и брачна половинка, е погрешно и " идва от страната на заблудите ".

Сега източник, непосредствен до семейство Бийбър, разяснява пред People, че слуховете за бракоразвод наистина са много надалеч от истината и Джъстин и Хейли не престават да са си все по този начин щастливо женени.

Преди дни моделът показа фотография, на която виждаме по какъв начин брачният партньор й си почива с едно от кучетата им. Тя го поздрави и за рождения му ден с поредност от техни фотоси. Двамата посрещнаха Великден дружно и не би трябвало да има подозрения в брака им.

Но няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че единствено преди дни бащата на хубавицата Стивън Болдуин показа в профила си обява, в която се споделя да се молим за брака на известната двойка. Е, очевидно подозренията няма да спрат, до момента в който двамата не потвърдят изрично, че не мислят за бракоразвод.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР