В последните години Yahoo Answers се превърна в терен за

...
В последните години Yahoo Answers се превърна в терен за
Коментари Харесай

Прекратяват услугата Yahoo Answers


В последните години Yahoo Answers се трансформира в „ терен за крайнодесни конспирации ”
(снимка: CC0 Public Domain)

Услугата Yahoo Answers ще бъде прекъсната на 4 май 2021 година, заяви интернет компанията. След тази дата уеб сайтът за въпроси и отговори ще остане в режим единствено за четене.

Не се възнамеряват промени в други функционалности или услуги на Yahoo или профилите на потребителите в Yahoo. До 30 юни почитателите на могат да изтеглят данните си от своите профили с въпроси и отговори.

Според анализаторите, с течение на годините уеб сайтът е изгубил новост и хората мигрираха към други платформи за отговори на въпроси като да вземем за пример Quora, коментира . Наред с това някои издания упорстват, че Yahoo Answers се е трансформирала в „ терен за крайнодесни конспирации ”.

Бърз взор над последните дискутирани въпроси в уеб страницата демонстрира забавен пейзаж от хорски безредици като да вземем за пример „ ще оцелее ли Съединени американски щати 4 години под управлението на ”, „ за какво Китай предлага на народа си гратис обучение, здравни грижи и жилища, а Съединени американски щати – не ”, „ би трябвало ли всеки да има оръжие ” и други
още по тематиката
Yahoo Answers нямаше никаква модерация, тъй че всеки можеше да напише каквото си желае. Тази независимост се основаваше на щатския закон, съгласно който огромните няма по какъв начин да бъдат виновни за наличието, генерирано от потребителите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР