В последните години все по-често се убеждаваме, че нищо ново

...
В последните години все по-често се убеждаваме, че нищо ново
Коментари Харесай

Червеното пак е на мода: Популярните българки, които върнаха цвета отново в косите

В последните години все по-често се убеждаваме, че нищо ново няма на този свят и че по-скоро всяко ново е добре забравено остаряло. Така да вземем за пример се получи с дънките с висока талия и необятни крачоли, късите тениски и оувърсайз суитшърти. 

Но тази наклонност я виждаме към този момент и на равнище грим и прически. Когато приказваме за коси обаче, би трябвало да признаем, че извънредно доста се радваме, че аленото още веднъж се връща на мода! Трендът от началото на века още веднъж е viral и от ден на ден известни българки избират да боядисат косата си в някой от нюансите на аленото. Ето кои са те все още:

Виж още: Обработени фотоси? Не и за Преслава - певицата пусна без Photoshop и (май) хвърли ръкавица 

Симона

Понеже ще споменем и още една Симона по-надолу, прецизираме, че става въпрос за поп-фолк певицата. Тя дебютира на сцената с дълга алена коса и по всичко проличава, че тя ще се трансформира в непокътнатата ѝ марка. Симона не е коментирала нищо по тематика " коса " или " цвят на косата ", само че би трябвало да признаем, че ѝ отива извънредно доста, както на формата на лицето, по този начин и на цвета на кожата.

Ваня

Ваня от " Игри на волята " влезе в шоуто с алена коса и бързо се отличи и с това от останалите участнички. Ваня към момента е с алена коса, въпреки и да смени няколко тона.

Виж още: Лас Вегас е в краката ѝ: Вижте красивата щерка на Мая и Магапаса 

Симона

Вече имаме поради влогърката. При нея блестящо аленият цвят е запазена марка, като през годините сподели и някои вариации вид омбре. Но едно се резервира - цветът. 

Алекс и Влади

Най-новите попълнения в тима на червенокосите дами. Трябва да признаем, че ужасно доста им отива. 

Виж още: Лято до безкрайност: Джулиана Гани се впечатли от Тунис, само че и шашна локалните в конкурс

Ретро

Когато приказваме за червен цвят и известни българки, няма по какъв начин да не си спомним за оня стадий от кариерата на Камелия, в който тя беше червенокоса. Иска ни се да я забележим още веднъж по този начин, тъй като същински ѝ отиваше.

Изображение: https://www.instagram.com/simona_alphamusic/
https://www.instagram.com/vanessaseemoreoriginal/
https://www.instagram.com/justasavagebih/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР