В последните години социалните мрежи бяха поле на какви ли

...
В последните години социалните мрежи бяха поле на какви ли
Коментари Харесай

Най-смисленото предизвикателство в Instagram

В последните години обществените мрежи бяха поле на какви ли не провокации. Някои просто занимателни, други - искрено рисковани, а трети - с загадка задача. Ако до момента умишлено или не сме пропущали хаштаговете с тях, то е време да се включим в една нова фикс идея, която несъмнено ни подхожда.

#Trashtag challenge е едно предизвикателство, което се появява във Фейсбук, Twitter и Instagram още преди четири години, само че напоследък набира от ден на ден известност. Идеята му е доста елементарна - снимаме се със събрания от нас отпадък .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от گیلان را باید دید (@rasht.insta) на Мар 24, 2019 в 10:42 PDT

Локацията няма значение - може да е пред блока, може да е и на някой отдалечен плаж, където също някой е имал наглостта да си изхвърлим отпадъците не където би трябвало.

Идеята да дадем своя принос за опазването на природата се съчетава повече от добре с концепцията да споделяме всяко свое деяние в обществените мрежи. А бонусът е, че по този начин заразяваме и своите почитатели и другари с начинанието.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Save Our Home (@theendathand) на Мар 25, 2019 в 1:19 PDT

Вече близо 50 хиляди души са разгласили постове с хаштаг #Trashtag единствено в Instagram. И като си представим, че това значат най-малко толкоз събрани боклука, ни става прелестно, че обществените мрежи могат да имат и своя позитивен резултат върху всекидневието ни.
 Как да живеем без отпадък
Как да живеем без отпадък

Съвети от международен специалист в " zero-waste "

Само не трябва да забравяме, че да не изхвърляме боклуци където ни падне и да съберем нечии непознати не би трябвало да става единствено, с цел да бъдем в крайник с трендовете, а би трябвало да бъде табиет, който да възпитаме с времето , в случай че към момента не притежаваме.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР